نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزارت علوم سوم تا ششم دی ماه سال جاری برگزار شد و غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یکی از غرفه های برتر نمایشگاه برگزیده شد.

شایان ذکر است دانشگاه علم و صنعت ایران در این دوره از نمایشگاه با ارائه بیش از ۱۲۰ دستاورد پژوهشی و فناوری، ۲۵ خدمت صنعتی و یک محصول فناورانه جدید در بخش رونمایی، در ابعاد ملی حضوری فعال داشت. همچنین در این نمایشگاه، دانشگاه موفق به انعقاد ۱۱ تفاهم نامه تجاری سازی دستاوردهای فناورانه با صنایع و شرکت های سرمایه گذار به مبلغ بیش از ۵۴ میلیارد ریال  شد.
از جمله بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه، علاوه بر رئیس، معاون پژوهش و فناوری و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه می توان به دکتر طیبی (رئیس جهاد دانشگاهی)، دکتر برومند (معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری)، سفیر کشور لیتوانی، مدیر امور پژوهش دانشگاه قم و جمعی از مدیران ارشد و میانی وزارت دفاع، شرکت پخش و پالایش شرکت ملی نفت ایران، شرکت صا ایران، شرکت گل گهر سیرجان، شرکت ایز ایران و اتاق بازرگانی ایران اشاره کرد.

پاسخی بگذارید

Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed