در خصوص حل مسئله در شرکت ملی گاز ایران در موضوع اندازه‌گیری های کمی و کیفی گاز
(Gas Metering) علاقمندان با تجربه و سابقه کار به همکاری دعوت می‌شوند. شایان ذکر است محورهای همکاری شامل موارد زیر است:

• ساخت و ارتقاء تجهیزات اندازه‌گیری گاز
  • کالیبراسیون تجهیزات اندازه‌گیری گاز
  • هوشمندسازی اندازه‌گیری گاز

علاقمندان به همکاری لازم است عناوین پیشنهادی خود (به همراه شرح مسئله و بیان ضرورت آن) را در قالب فرم پیوست تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۸ به آدرس ایمیل info@flowmeasurement.ir ارسال نمایند.

مأموریت انستیتو اندازه‌گیری هوشمند گاز کمک به ارتقاء اندازه‌گیری در شرکت ملی گاز با تکیه بر توان علمی موجود در دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های خصوصی توانمند داخلی می‌باشد. پس از بررسی پیشنهادات، روی موضوعات منتخب و مورد تأیید کارفرما انستیتوی اندازه گیری هوشمند گاز حمایت مالی لازم از اجرای طرح‌های مصوب را انجام خواهد داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر از جزئیات طرح می توانید با پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات دانشگاه علم و صنعت ایران تماس بگیرید.

شماره تماس:

۷۷۲۴۰۲۲۷، ۷۷۲۴۰۰۴۵

پاسخی بگذارید

Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed