سید مصطفی حسینعلی پور مخترع میکسرهای آشوبناک در رابطه با این دستاورد گفت: میکسرهای آشوبناک به عنوان همزن‌هایی هستند که در صنایع مختلفی از جمله در صنعت پخت نان به کار برده می‎شود. وی افزود: این میکسرها با بهره‌گیری از تکنولوژی جریان‌های آشوبناک قابلیت ایجاد میکسینگ بسیار مناسب با مصرف انرژی بسیار پائین را در فرآیند تولید مواد غذایی نظیر خمیر نان را دارد که در نهایت می‎تواند مواد غذایی را با کیفیت بالا به تولید برسانند.

حسینعلی پور خاطر نشان کرد: این میکسرها می‎توانند در هر جایی که برای مخلوط کردن دو یا چند سیال به انرژی بالایی نیاز داشته باشد را با انرژی و دور گردش بسیار کم‎تر از سیستم های مشابه عملیات میکس را انجام دهند. دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان این که فلسفه وجودی میکسرها برای کاهش انرژی، در هم زدن مواد سیالی مانند خمیر نان بوده است، تاکید کرد: این میکسرها قابلیت این که با دور ۳۰ PRM و انرژی مصرفی پائین کار می‎کند که در میکسرهای موجود ۱۵۰۰ RPM و با انرژی مصرفی پائین کار می‎کنند. مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی انرژی، آب و محیط زیست دانشگاه علم و صنعت ایران یادآور شد: میکسرهای آشوبناک می‎توانند علاوه بر صنایع غذایی در مخلوط کردن سیالات لزج، تولید سوخت‎های جامد، خمیر باطری و … به کار روند

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست