سید مصطفی حسینعلی پور مخترع میکسرهای آشوبناک در رابطه با این دستاورد گفت: میکسرهای آشوبناک به عنوان همزنهایی هستند که در صنایع مختلفی از جمله در صنعت پخت نان به کار برده میشود. وی افزود: این میکسرها با بهرهگیری از تکنولوژی جریانهای آشوبناک قابلیت ایجاد میکسینگ بسیار مناسب با مصرف انرژی بسیار پائین را در فرآیند تولید مواد غذایی نظیر خمیر نان را دارد که در نهایت میتواند مواد غذایی را با کیفیت بالا به تولید برسانند.
حسینعلی پور خاطر نشان کرد: این میکسرها میتوانند در هر جایی که برای مخلوط کردن دو یا چند سیال به انرژی بالایی نیاز داشته باشد را با انرژی و دور گردش بسیار کمتر از سیستم های مشابه عملیات میکس را انجام دهند. دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان این که فلسفه وجودی میکسرها برای کاهش انرژی، در هم زدن مواد سیالی مانند خمیر نان بوده است، تاکید کرد: این میکسرها قابلیت این که با دور ۳۰ PRM و انرژی مصرفی پائین کار میکند که در میکسرهای موجود ۱۵۰۰ RPM و با انرژی مصرفی پائین کار میکنند. مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی انرژی، آب و محیط زیست دانشگاه علم و صنعت ایران یادآور شد: میکسرهای آشوبناک میتوانند علاوه بر صنایع غذایی در مخلوط کردن سیالات لزج، تولید سوختهای جامد، خمیر باطری و … به کار روند