تعداد شاغلین
میزان درآمد
شرکت‌های دانش‌بنیان

محصولات دانش بنیان

شرکت براساس آیین نامه ارزیابی شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. سه معیار اصلی براي ارزیابی محصولات عبارتند از؛

الف) مرحله تولید: شرکت محصول خود را حداقل در حد نمونه آزمایشگاهی ساخته باشد. همچنین در صورتی که محصول شرکت بصورت خدمت است، باید اسناد فروش خدمت ارایه شود.

ب) سطح فناوری: لازم است محصول شرکت در حوزه فناوريهاي بالا قرار گیرد، یعنی دانش فنی طراحی محصول، داراي پیچیدگی فنی بالایی باشد. محصولات مورد تایید، در صورت دارا بودن پیچیدگی دانش فنی بسیار بالا، بعنوان محصولات سطح ۱ مشمول معافیت مالیاتی می‌شوند و در صورت دارا بودن پیچیدگی فنی بالا بعنوان محصولات سطح ۲ مشمول معافیت مالیاتی، نخواهند بود.

ج) طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه: لازم است شرکت براساس فعالیتهاي تحقیق و توسعه بر روي محصول یا فرآیند/تجهیزات تولید، طراحی قابل توجهی انجام داده باشد. طراحی مذکور، باید براساس یک یا ترکیبی از روشهاي زیر، انجام شده باشد:

1. طراحی داخلی: انجام طراحی مبتنی بر ایده و فعالیتهاي تحقیق و توسعه شرکت.
  2. مهندسی معکوس: انجام طراحی براساس فعالیتهاي تحقیق و توسعه بر روي مهندسی معکوس محصول شرکتهاي دیگر.
  3. انتقال فناوري به همراه ایجاد تغییرات اساسی: شرکت ابتدا دانش فنی را از طریق انتقال فناوري از مجموعه‌هاي بیرون از شرکت (از طریق خرید لیسانس، خرید تجهیزات، دریافت آموزش از شرکتهاي دیگر و… ) وارد کرده است، و در ادامه با انجام تحقیق و توسعه و طراحی، موفق به ایجاد تغییرات اساسی در محصول یا فرآیند یا تجهیزات پیچیده تولید، شده است.

بنابر آیین‌نامه ارزیابی شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان، شرکت‌های متقاضی که حداقل یک محصول آنها حائز شرایط و معیارهای ارزیابی دانش بنیان باشد به یکی از ۴ صورت زیر، می‌توانند تایید شوند:

• دانش‌بنیان تولیدی نوع ۱
  • دانش‌بنیان تولیدی نوع ۲
  • دانش‌بنیان نوپا نوع ۱
  • دانش‌بنیان نوپا نوع ۲
    برای کسب اطلاع بیشتر به سایت معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری “اینجا” مراجعه نمایید.
  • نوپا 1
  • نوپا 2
  • تولیدی 1
  • تولیدی 2

نمودار شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه علم وصنعت ایران

حوزه‌های کالا و خدمات دانش‌بنیان

• سخت‌افزار برق و الکترونیک
  • فناوری اطلاعات و نرم افزار
  • ملزومات و تجهیزات پزشکی
  • ماشین آلات پیشرفته

نمودار شرکت‌های حوزه‌های کالا و خدمات دانش‌بنیان دانشگاه علم وصنعت ایران

باتوجه به دو نگاه دسته بندی حوزه فناوری و حوزه کاربردی شرکت‌های دانش‌بنیان زایشی دانشگاه علم و صنعت ایران در قالب ۹ دسته زیر تقسیم بندی شده و در قالب چارت ذیل نمایش داده شده است؛

1. فناوری زیستی
  2. مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی
  3. سخت افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک
  4. فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه‌ای
  5. ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته
  6. داروهای پیشرفته
  7. وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی
  8. خدمات تجاری‌سازی
  9. محصولات پیشرفته سایر حوزه‌ها ( معدن، ساختمان و مسکن، راه سازی ریلی، صنایع دریایی، کشاورزی، دامپروری و گیاهان دارویی، هوا و اقلیم، آب، خاک و فرسایش، صنایع غذایی، صنایع نرم و هویت ساز و فرهنگی

حمایت دانش‌بنیان

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امتیازات زیر را برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته است تا برای رسیدن به اهدافشان از آن ها استفاده نمایند؛

• معافیت مالیاتی
  • تسهیلات فروش اقساطی مواد، قطعات و کالاهای مصرفی دانش‌بنیان (تا سقف ۸۰% و بازپرداخت یکساله)
  • معافیت شرکت‌های دانش‌بنیان از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها
  • معافیت عوارض، حقوق گمرکی و سود بازرگانی، تسهیل در انجام امور گمرکی
  • تخفیف دوره های آموزشی (۷۰% تخفیف)
  • تخفیف ویژه خرید نرم افزار (۷۰% تخفیف)
  • تخفیف هزینه تست آزمایشگاهی (۵۰% تخفیف)
  • حمایت صادراتی
  • صدور مجوز استقرار ( داخل شعاع ۱۲۰ کیلومتری)
  • برگزاری نمایشگاه داخلی و خارجی
  • تخفیف پخش آگهی در صدا و سیما (۴۰% تخفیف)
  • حمایت از کالای ساخت داخلی
  • حمایت از آزمایشگاه های بخش خصوصی

همچنین با استناد به شیوه‌نامه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه علم و صنعت ایران مصوبه پنجمین نشست عادی از دوره ششم هیات امناء ۰۱/۱۲/۱۳۹۴ و ضوابط اجرایی شیوه نامه مذکور مصوبه جلسه شماره ۱۲۱۱ مورخ ۱۹/۰۶/۱۳۹۶ هیات رئیسه دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ایران امتیازات زیر را برای شرکت های دانش بنیان دانشگاه علم و صنعت ایران در نظر گرفته است تا برای رسیدن به اهدافشان از آن ها استفاده نمایند؛

• استفاده از عنوان “شرکت وابسته با دانشگاه علم و صنعت ایران”
  • تخصیص ظرفیت تشویقی و مازاد به اساتید جهت پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی
  • ساعات مجاز حضور اساتید عضو هیات مدیره در شرکت
  • خدمات میزبانی وب سایت، اینترنت و ایمیل رایگان
  • مجوز تردد در دانشگاه، امکان استفاده از کتابخانه، سلف سرویس و بهره مندی از خدمات رفاهی و امکانات ورزشی دانشگاه به کارکنان شرکت
  • تخصیص فضا از سوی دانشگاه
  • برخورداری شرکت‌ها از اولویت در انعقاد هرگونه معامله با واحدهای دانشگاه
  • معافیت بالاسری قراردادهای منعقده توسط شرکت از طریق دانشگاه
  • امکان اعطای بیمه تکمیلی به کارکنان شرکت همانند کارکنان دانشگاه
  • تخفیف خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی مطابق تخفیف به اعضای هیات علمی
شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه

معرفی شرکت

شرکت مگاموج ایرانیان یک گروه متشکل از فارغ التحصیان دانشگاه علم و صنعت ایران و صنعتگران مجرب می باشد که فعالیت خود را از سال 1389 آغاز کرده و در سال 1395 به عنوان شرکت دانش بنیان دانشگاهی در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت مستقر گردیده است. این شرکت با اتکا به علم و تجربه ایی که سال ها در دانشگاه و صنعت داشته است با هدف برطرف کردن نیازهای جامعه علمی و صنعتی از واردات محصولات خارجی و همچنین ساخت و تولید محصولات نو و پیشرفته در حوز ه های مخابرات و ماهواره پا به عرصه گذاشت و تا به امروز به حول و قوه الهی و همت گروه، پروژه های مختلفی را به انجام رسانده است.

معرفی شرکت

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

سایر شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با دانشگاه

استارتاپ‌های مرتبط با دانشگاه