حضور دفتر فن تک در نمایشگاه هفته پژوهش دانشگاه

نمایشگاه هفته پژوهش دانشگاه علم وصنعت ایران با حضور دفتر فن تک، در تاریخ ۲۶ لغایت ۲۸ آذر ماه سال جاری برگزار شد. از برنامه های ذیل این نمایشگاه مراسم تجلیل از برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران بود که در روز ۲۶ آذرماه ۹۷ برگزار شد.
بر اساس این گزارش، مراسم مذکور از ساعت ۱۳:۳۰ در مجتمع حضرت امام خمینی(ره)  با قرائت قرآن و اجرای سرود ملی اغاز شد و سپس دکتر جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت ایران سخنرانی کردند. در ادامه نیز دکتر تورج محمدی(معاون پژوهش و فناوری ) این دانشگاه گزارشی از عملکرد یکساله حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه به حاضران در مراسم دادند.
تقدیر از برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری و کارشناسان برتر این حوزه و همچنین سخنرانی سخنران ویژه بخش های دیگر مراسم مذکور بود.
گفتنی است، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در ساختمان علوم پایه و مجتمع حضرت امام (ره) از دیگر بخش های مراسم مذکور بود که نهایتا راس ساعت ۱۵:۳۰ پایان یافت.

نوشتهٔ پیشین
نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار
نوشتهٔ بعدی
افتتاح باشگاه نوآوری نیترو

نتیجه‌ای پیدا نشد.

پاسخی بگذارید

Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed